OVER ONS

Gastvrijheid & gezelligheid

1 + 1 = 3

Gastvrijheid is de spil waarrond Simone's leven en talenten zich afspelen. Hospitality zit Simone niet alleen in het bloed, maar ook in het hart: ze trouwde een man met meerdere horecazaken op de palmares. Al 30 jaar lang belichaamt Mike de gastronomische gastvrijheid in hartje Antwerpen met zijn restaurant De Peerdestal. Beiden houden ze niet alleen van sfeer, gezelligheid maar staan vooral bekend voor hun gastvrijheid en een smetteloze klanttevredenheid.

In 2016 verbouwden ze hun eerste buitenverblijf in de Andalusische bergen om tot een prachtige vakantievilla. Hun talenten gecombineerd vertaalde zich in een eerste succesvolle opbrengsteigendom - wat een privéproject ging zijn bleek het startschot voor een reeks opdrachten voor klanten die er hun hart verloren.

Over Simone

En zo geschiedde. Dat Simone op een dag ook andermans plek tot een thuis zou maken, stond in de sterren geschreven. Als moeder van drie kinderen, twee honden, twee paarden en hertrouwd met een man die ook nog eens twee kinderen met zich meebracht, weet ze als geen ander een dynamische en eclectische plek tot één harmonieus geheel te maken. Of beter: tot een plek te maken waar verschillen worden gevierd en uniciteit omarmd.

Back to balance

De weegschaal in Simone verstaat de kunst om steeds het beste van twee werelden samen te brengen. Of het nu gaat over vintage en hedendaags, over comfort en esthetiek. Het hoeft ook niet altijd duur te zijn om mooi te zijn en mooi wil ook niet zeggen onpraktisch - als moeder van 'drie plus twee' weet Simone die werelden namelijk perfect met elkaar te verenigen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.