REVIEWS

Onze klanten klappen uit de biecht

"Dankzij de jarenlange ervaring in het zoeken naar de juiste producten, diensten en prijzen verdien je de investering in de service van Studio Interior als het ware terug."

BADRE

Eigenaar Restaurant Morso

"In het hartje van Antwerpen wilde ik een nieuw restaurant openen waarvoor ik een specifieke Art Deco stijl in gedachten had. Ik was al bekend met Simone's werk en wist van haar oog voor detail en ervaring in interieur en renovatie. Op 6 weken tijd heeft ze een leegstaand pand omgebouwd tot het droomrestaurant dat ik mij enkel kon verbeelden. Simone kreeg carte blanche en mijn volste vertrouwen en heeft dat boven verwachting ingelost: dankzij haar oog voor budget konden we bovenop de werken ook nog de kelder van mijn pand omvormen tot een heuse Peaky Blinders Bar."

MARIJKE

Villa Zensea / Makelaar Residencia Estates

"In de makelaardij is niets zo belangrijk als een huis op z'n allerbest te kunnen tonen, dat het de sfeer uitstraalt die bij het pand past zodat potentiële klanten het 'thuisgevoel' direct kunnen voelen. Dat is geen sinecure, vooral bij nieuwbouwpanden heeft het creëren van de ideale leefomgeving een uiterst professionele kijk en aanpak nodig. Simone wist precies de juiste snaar te raken om het huis de juiste warmte en gepaste sfeer te laten uitstralen. Het team van Studio Interior heeft onze verwachtingen én die van onze veeleisende klanten meer dan waar gemaakt! Wij zijn dan ook ontzettend blij met de samenwerking voor een van onze exclusieve moderne nieuwbouwvilla's Villa Zensea www.villazensea.com. "

STEF

Casa Vista

"Ik heb lang getwijfeld om een buitenlands verblijf aan te kopen in Andalusië omdat de stap steeds te groot leek om alleen te nemen. 'Ik kan er niet door kijken', zoals ze zeggen, en wist daarom niet wat een interessante koop was en waar het potentieel verscholen zat. Samen met Studio Interior durfde ik de stap eindelijk te wagen en ben ik nu de trotse eigenaar van een villa met meerzicht. Momenteel zitten we midden in de renovatie fase en wordt alles tot in het kleinste detail opgevolgd door Simone zelf. Wanneer de werken zijn afgerond zal Casa Vista ook de verhuur ingaan bij Studio Interior  - een betrouwbare partner in crime vinden in deze business is allesbepalend en bijzonder, dus eens je die vindt laat je die niet zomaar meer los!"

ELS

Casa Arturo

"We kennen Simone al jaren als iemand die elk project met toewijding aangaat en in alles wat ze doet zeer gedetailleerd en nauwkeurig te werk gaat. Aangezien zij zelf haar eigen villa in Zuid Spanje heeft gerenoveerd en dit zo'n succesverhaal bleek bij hun gasten, hebben wij besloten Studio Interior in te schakelen om onze eigen Casa Arturo in een nieuw jasje te steken. En dit met succes: de woning is zodanig sfeervol omgetoverd waardoor niet alleen wij maar ook onze klanten hier graag komen en zich zelfs thuis voelen. Naast een prachtig eindresultaat stond ook steeds een bijzonder vlotte samenwerking tussen zowel de aannemer, Simone en wij als klant."