PORTFOLIO

De plek die jij je enkel kan verbeelden, brengen wij voor jou tot leven

TOTAAL RENOVATIES

Totaalrenovaties die wij van aankoop tot afwerking hebben volbracht


Casa Habiba

Omwille van het succesverhaal dat ons eerste project was, kon een tweede avontuur niet lang uitblijven. Op zoek naar een huis voor vrienden kwam het volgende avontuur in de Andalusische bergen op ons pad. Ook deze keer blijven alleen de muren staan en laten we ons door de omgeving inspireren tot een warme, mediterrane stijl. Terwijl jullie alvast een duik nemen in het zwembad van Villa Pepita zijn wij druk in de weer met de werken van deze nieuwe parel. We leggen er de laatste hand aan in het voorjaar 2021 en staan vanaf dan open voor verhuur, stay tuned!

Colmenar, Malaga

www.villapepita.eu
info@villapepita.eu

Casa Vistas

Deze klant huurde onze eigen Villa Pepita en was nadien zo gecharmeerd dat hij besliste om voor zichzelf ook een buitenverblijf te zoeken. We vonden zijn droompand aan het meer van Viñuela waar we het volledig tot op de baksteen stripten. Geïnspireerd door Villa Pepita brachten we dezelfde sferen binnen in een eigentijdser en moderner jasje. En dit alles binnen een zeer afgelijnd budget.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het zoeken naar de beste producten, diensten en prijzen is het onze sterkte geworden om ook budgetair de wensen van de klant te realiseren. We combineren kennis, expertise en esthetiek mét oog budget.

Los Romanes, Malaga

www.casavistas.be
info@casavistas.be

Villa Pepita

Deze nieuwbouw villa in spaanse stijl stripten wij tot op de baksteen en bouwde ze om tot een idyllisch vakantiehuis in Boho-Ibizastijl. We verzamelden de juiste elementen van over de hele wereld en brachten ze samen op onze berg, waar ze vandaag één harmonieus geheel met de Andalusische heuvels vormen. Het resultaat is een oase van rust, voorzien van al het comfort dat een luxe-oord verdient. Geen klassiek huurhuis met standaardopties, maar een échte thuis.

Comares, Malaga

www.villapepita.eu
info@villapepita.eu


INTERIEUR DESIGN

Interieurs die volledig door Studio Interior verzameld en gerealiseerd werden

Villa Zensea

Voor deze nieuwbouw luxevilla van Residencia Estates kregen we de vraag om de woning in te richten om sfeerbeelden te creëren voor de verkoop. We verzamelden hiervoor vintage en moderne stukken van onze stock en gaven de villa de sfeer en uitstraling die het potentieel van het pand tot z'n maximum uitspeelden en geïnteresseerde kopers niets tot de verbeelding overliet.

Las Chapas, Marbella

www.villazensea.com

Casa Arturo

Met Villa Pepita charmeerden wij niet alleen onze gasten maar inspireerde we ook een bevriend koppel. Zij waren al gestart met de inrichting van hun buitenverblijf aan de Costa Blanca maar toen ze Simone's werk zagen beslisten ze om het heft uit handen te geven en Studio Interior in te schakelen. Wij verzamelden de juiste elementen en brachten ze samen met de reeds aangekochte stukken tot een harmonieus, esthetisch geheel die de juiste sfeer uitstraalt en het beoogde thuisgevoel aan zowel de eigenaars als de huurders geeft zodra ze één voet op het terrein zetten. Casa Arturo is klaar voor verhuur!

Javéa, Malaga

www.casaarturo.eu
info@casaarturo.eu

Morso Antwerp

Voor de complete inrichting van dit restaurant lieten wij ons inspireren door de eigenaars voorliefde voor Chesterfields. Met een simpele zetel als leidraad brachten we de Art Deco set van Peaky Blinders het hartje van Antwerpen binnen. We struinde stad en land af op zoek naar tweedehands piece uniques en brachten oud en nieuw samen tot één warm geheel. We toverden het kale beton om tot een filmisch decor waar bezoekers zich op een filmset uit de jaren 20 wanen, getuige de vele selfies die klanten en passanten in ons decor maken.

Antwerpen

Suikerrui 8
2000 Antwerpen

www.morso-antwerp.be